فروش میکروتیک : زمانی که به لیست خدمات و محصولات مجموعه میکروتیک نگاه میکنیم، پس از روتر، سوئیچ و تجهیزات بیسیم میکروتیک، این محصولات LTE این مجموعه هستند که در رده چهارم پرفروشترین تولیدات این برند سرشناس اروپایی خودنمایی کرده و در سراسر دنیا مورد استفاده قرار میگیرند . در همین رابطه قصد داریم تا در این یادداشت ضمن معرفی یک مورد خاص از محصولات LTE QNAP به معرفی مرکزی معتبر برای فروش میکروتیک بپردازیم .
LTE چیست؟
برای اینکه با مفهوم LTE و کاربرد تجهیزات آن به عنوان یکی از شاخههای اصلی محصولات میکروتیک آشنا شویم ، لازم است تا کمی عقبتر رفته و ابتدا در خصوص سامانه ۴G مطالبی را تقدیم حضورتان کنیم .
در همین رابطه زمانی که با سیم کارت موبایل خود به اینترنت متصل بوده و در حال استفاده از دیتای آن هستیم، مشاهده میکنیم که در قسمت فوقانی نمایشگر موبایلمان علائمی نظیر E، H، H+، ۳G ، ۴G و … ظاهر میشود که بنا به میزان پیشرفته بودن سیم کارت، سطح تکنولوژی گوشی ، محل قرارگیری ما (کیفیت آنتندهی) ، سرعت حرکت و صدالبته زیرساختهای مخابراتی کشوری که در آن حضور داریم در مواقع مختلف یکی از این علائم نمایش داده میشود .
با توجه به این مطلب ۴G به نسل (Generation) چهارم شبکههای موبایلی گفته میشود که حداکثر سرعت انتقال اطلاعات روی شبکههای موبایلی را به ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه میرساند . از سال ۲۰۰۸ که این سامانه برای نخستین بار توسط موسسه ITU-R به ثبت رسید، کشورهای زیادی ادعا کردند که به فناوری این نسل از تلفنهای همراه دست یافته و آن را در شبکه سراسری خود اعمال کردهاند .
اما مشکل اینجا بود که بسیاری از آنها به چنین شرایطی دست پیدا نکرده و عملاً کاربران خود را با نمایش تنها یک آیکون گمراهمیکردند. اپراتوران تلفن همراه با بستن قراردادهایی با سازندگان موبایل شرایطی را به وجود آورده بودند که نمایشگرهای این محصولات عبارت ۴G را به نمایش بگذارد، در حالی که در بهترین حالت این سازوکار جدید یک ۳G پیشرفته با سرعتی بیشتر بود .
با توجه به همهگیر شدن این اتفاق و عدم تشخیص ۴G اسمی و حقیقی، تنظیمکنندگان استاندارد آمریکا با تعریف واژه LTE (Long Term Evolution به معنی تکامل بلند مدت) به کاربران تلفن همراه در خصوص استفاده از ۳G بهبود یافته آگاهی میدادند .
فروش میکروتیک
در میان تجهیزاتی که میکروتیک به عنوان محصولات LTE خود به فروش میرساند LHG LTE kit، LtAP mini، mANT LTE 5o و ACSMAUFL از جمله شاخصترین سختافزارهایی هستند که به بهبود انتقال اطلاعات دیجیتالی با شبکه دیتای همراه کمک میکنند .
با این حال محصول شاخصی به نام SXT LTE kit وجود دارد که بنا به میزان محبوبیت و کاربردی که دارد حتی در مراکزی که نمایندگی میکروتیک هم نیستند یافت شده و به فروش میرسند . در نتیجه اینکه معرفی این محصول را خالی از لطف ندانسته و بدین واسطه بیشتر با ویژگیهای ساختاری خرید میکروتیک فروش میکروتیک آشنا خواهیم شد .
مودم میکروتیک مدل SXT LTE kit
امروزه با ورود به وبسایت مجموعههای ارائهدهنده اینترنت و یا داشتن نیم نگاهی به تبلیغات آنها در جراید، شبکههای اجتماعی و رسانههای جمعی با سرویسی به نام اینترنت TD-LTE برمیخوریم که به سرعت در حال گسترش بوده و همه روزه به تعداد عرضهکننده و کاربران آن اضافه میشود .
این سرویس به عنوان نسل چهارم اینترنت ثابت که در حقیقت نوع خاصی از سرویس LTE است ، نوعی سامانه اینترنتیست که محدودیت مکانی نداشته و این امکان را برای کاربرانی که حتی در دوردستها (خارج از محدوده آنتن دهی موبایل یا خطوط مخابراتی) قرار دارند نیز فراهم میآورد تا به اینترنتی چند کاربره، پر سرعت ، دارای پایداری بالا، پینگ پایین، ، بدون محدودیت مخابراتی، ارزان و مقرون بصرفه در مصرف برق و باتری دسترسی داشته باشند .
با شناخت سامانههای TD-LTE باید گفت که میکروتیک SXT LTE kit مودمی منطبق بر این سازوکار است که در پروژه هایی برون شهری که علاوه بر نیاز مبرم به اینترنت دسترسی به این شبکه محدود بوده یا به هر دلیلی امکان انتقال خط شهری مخابرات به آن وجود ندارد (مثلاً انتقال تصاویر دوربینهای مدار بسته) مورد استفاده قرار میگیرد .
در حالی که SXT LTE به عنوان یکی از شاخصترین محصولات در خرید mikrotik و فروش میکروتیک تنها امکان پوشش ۴G/LTE را داشت، SXT LTE kit به عنوان نمونه بهروز شده آن دارای قدرت پردازش بالاتر (MB RAM۶۴) ، سی پی یویی قویتر ( MHz CPU۶۵۰) و گستره پهناورتری در پوشش تمام باندهای دیتای همراه (پوشش ۶۰ درجهای در کنار دریافت دیتا تا سرعت Mbit/s۱۵۰و ارسال Mbit/s ۵۰) را دارد.
ویژگیهای SXT LTE kit
• محصولی Out Door دارای ساختاری شبیه رادیوهای میکروتیک،
• دارای دو اسلات سیم کارت که یکی از آنها به منظور پشتیبانگیری یا سوئیچ شدن در موارد اضطراری مورد استفاده قرار میگیرد.
• آنتندهی بسیار قدرتمند به منظور دریافت دیتای سیم کارت،
• پوشش محدودههای دیتایی ۲G|3G|4G|LTE و منطبق بر سازوکار اپراتورهای داخلی،
• امکان تغذیه از طریق کابل شبکه – POE که در فروش میکروتیک عامل مهمی محسوب میشود،
• وجود پورتهای LAN و خروجی PoE Out،
• وجود نشانهگر میزان سرعت انتقال دادهها و آنتندهی و
• ضد آب با امکان فعالیت در محدوده دمایی ۴۰- تا ۶۰ درجه سانتیگراد که صحهای بر روی تناسب آن با نصب در محیطهای خارج شهری میگذارد .
ماژول SFP میکروتیک
معمولاً انجام سریع یک رویداد به ویژه در کسب و کار انسانها از دیرباز مطلوب آنها بوده و هر وسیله، روش یا سازوکاری که توانسته است با حفظ یا افزایش کیفیت و ثبات یا کاهش هزینهها، زمان و زحمات یک کار را به سرانجام برساند مورد استقبال قرار گرفته است .
این در حالیست که امروزه در مشاغلی که با رایانهها، شبکههای کامپیوتری و اینترنت سروکار دارند این تسریع در انجام امور نمود بیشتری داشته و گاه این ثانیهها هستند که سرنوشت بسیاری از امور را تغییر میدهند، در نتیجه رسیدن به سرعتی حداکثری مطلوبیست که مجموعههای پشتیبان، صاحب نظر و فعال در این حوزه در پی تحقق آن هستند .
با توجه به توضیحات فوق، از آنجایی که سرعت نور بسیار بیشتر از سرعت برق یا امواج است، انتقال اطلاعات بواسطه فیبرهای نوری که قادر به جابجایی دادههای دیجیتالی با سرعت زیاد حتی به مسافتهای دور هستند سبب شده است تا روز به روز به انبوه کاربران و علاقهمندان به این سامانهها اضافه شود .
از آنجایی که همه پایانههای استفاده از این فیبرها به صورت مستقیم دادهها را به صورت نور دریافت یا گسیل نمیکنند، به واسطههایی نیاز داریم که این اطلاعات را ترجمه و تبدیل کرده و در مسیر فیبر نوری قرار دهد، واسطهای که ماژول SFP میکروتیک یکی از آنها میباشد .
ماژول SFP چیست؟
این محصول که نام آن خلاصه عبارت Small Form-Factor Pluggable به معنی «عامل کوچک قابل اتصال» است، قطعهایست که وظیفه آن تبدیل سیگنال دیجیتال به سیگنال نوری است. این محصولات در زمره تجهیزات Transceiver (گیرنده و فرستده) قرار میگیرند که به طور مشخص به منظور تقویت سیگنالها و همچنین بهبود سرعت انتقال آنها در قالب فروش میکروتیک مورد استفاده قرار میگیرند . با وجود اینکه تجهیزات ترنسیور در اکثر قریب به اتفاق محصولات الکترونیکی مورد استفاده قرار میگیرند، اما نمونههای SPF بیشتر در شبکههای زیرساخت و انتقال داده مانند سوییچها و روترها مورد استفاده قرار میگیرند .
چه عواملی بر روی کارکرد SFPها تأثیرگذارند؟
-
نوع ارتباط فیبر نوری
فیبرهای نوری دارای دو نوع کلی Single Mode یا تک حالته و Multimode یا چند حالته میباشند که در نوع اول اندازه و ظرفیت هسته ۵ میکرومتر و در نوع دوم ۵۰ میکرومتر (۱۰ برابر بیشتر از قبلی) میباشد . با عنایت به تعداد بیشتر سیگنالهایی که در نوع چند حالته انتقال مییابند، استفاده از این محصولات طرفداران بیشتری داشته (هرچند در شبکههای داخلی بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند) و به فروش میکروتیک SFP کمک بیشتری میکنند .
-
پهنای باند ، مشخص کننده سرعت انتقال
در انتقال اطلاعات میان دو پایانه، پهنای باند طرفین در تعیین این سرعت دخیلند، به طوری که مثلاً اگر در یک ارتباط سرعت انتقال یکی ۱۰۰۰Mbit/s و دیگری ۱۰۰Mbit/s باشد، این ارتباط به صورت خودکار روی ۱۰۰Mbit/s تنظیم میگردد . بدیهیست که با وجود ماژولهای تسریعکننده این عدد به طور میانگین افزایش خواهد یافت .
-
نوع اتصال فیبر نوری
اینکه در ساختار اتصالات فیبر نوری از کدام نوع SC، ST و LC به عنوان کانکتور استفاده شود روی سرعت انتقال اطلاعات تاثیرگذار است . اگرچه این عناوین تنها در زاویه برش پرتاب نور با یکدیگر متفاوتند اما بیشتر از کانکتور های LC استفاده میشود .
در نهایت لازم به ذکر است چنانچه نیاز به آشنایی بیشتر با محصولات فروش میکروتیک یا مشاورهای تخصصی دارید، کارشناسان فاواجم در کنار شما هستند !