دیش وایرلس : باید این حقیقت را پذیرفت که در یک دهه اخیر و با همه گیر شدن استفاده از اینترنت پرسرعت که با نام هایی نظیر ADSL ، وایرلس یا Wi-Fi (که با وجود داشتن تفاوت هایی میان آن ها به جای دیگری به کار می روند ) نیز شناخته می شود ، امروزه به هر منزل مسکونی ، شرکتی کوچک ، فروشگاه ، هتل ، رستوران یا هر مکان دیگری که احتمال حضور انسان هایی با وسیله ای هوشمند و دیجیتالی در آنجا وجود دارد برویم ، مودم های این اینترنت بی سیم را می بینیم که با عرضه ترافیک مورد نیاز کاربران ، مقدمات برقراری ارتباط ایشان با جامعه جهانی در مرورگر ها یا آپ های گوناگون را فراهم می آورند .

در همین رابطه این سخت افزارهای پرکاربرد که بواسطه کابل های شبکه شرایط اتصال سخت افزارهایی فاقد سامانه وای فای را هم به اینترنت فراهم می کنند ، درگاه هایی هستند که به عنوان سوئیچ شبکه های بی سیم ، نقطه دسترسی یا اکسس پوینت (Wireless Access Point) این سامانه را در خود جای داده و با ارسال فرکانس های رادیویی ، مقدمات بهره مندی کاربران متعددی را از فضای مجازی فراهم آورده و یا آنان را با ایجاد Hot Spot با دیگری شبکه می کنند .

با توجه به این توضیحات ، این محصولات کوچک اما پر اهمیت ، تمام آنچیزی هستند که برای بهره مندی از خدمات سرویس دهنده اینترنت پرسرعت خود بدان نیاز داریم ، محصولاتی که عموماً به دلیل مصارف داخلی دارای طراحی ظریف ، زیبا و جذابّی بوده و به اقتضای نگهداشته شدن در فضایی مسقف و ایمن ، دارای عناصر تدافعی و مقاوم آنچنانی نیز نیستند .

حال چنانچه بخواهیم دیتای مذکور را به جای یک واحد مسکونی میان یک مجتمع پخش کنیم هم می توانیم از این وسایل استفاده کنیم ؟ آیا این محصولات با این ویژگی های فیزیکی یارای قرارگیری در فضای باز و قرار گرفتن زیر شلاق باد ، باران و آفتاب سوزان را دارند ؟ آیا آنتن کوچک این “وایرلس روتر” قدرت پوشش دادن ناحیه ای بزرگ را دارد ؟

بی تردید این محصول پدیده مناسبی برای تأمین نیازهای کاربران زیادی در وسعت فراوان نبوده و از آن نمی توان در محیط های خارجی استفاده کرد ؛ در اینجاست که پدیده ای به نام دیش وایرلس خودنمایی کرده وظیفه آنتن کوچکی که روی مودم های کوچک خود می بینیم ، در ابعاد وسیعتری ایفا می کند .

دیش وایرلس وظیفه دریافت سیگنال های الکتریکی از اکسس پوینتی که پیشتر در خصوص آن صحبت کردیم را بر عهده داشته و آن را در محیط منتشر می کند . بدیهیست این محصولاتی که عموماً بر روی تاور یا دکل هایی بلند به دور از موانع در پشت بام سازه های مختلف نصب می شوند ، با توجه به عدم وجود عوامل کاهنده قدرت نفوذشان در مجاورت خود که دیوارها یکی از آن ها می باشند ، فرکانس های مذکور را بی دردسر تا شعاع خاصی پخش کرده و بدین واسطه کاربران حاضر در این محیط می توانند به راحتی از این اینترنت بی سیم متنفع شوند .

در ادامه گفتنیست که دیش وایرلس و مدل های مختلفی از آن که می بینیم دارای ابعاد و تنوع فراوانی در جزئیات طراحی خود هستند ، اما این تفاوت ها به طور کلی افزایش یا کاهشی در توان خروجی سیگنال ایجاد نمی کنند ، بلکه بنا به نوع ساختار و طراحی خود این امواج رادیویی را به صورت هدفمند و متمرکز در جهت های مشخصی منتشر می کنند .

جهت دریافت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر با شرکت فاواجم تماس حاصل فرمایید .

 ۲۲۸۴۸۰۴۱ ۰۲۱